En directe

Fórmula Estel

ARQUEBISBAT DE BARCELONA

Mor als 75 anys Manel Pousa, el 'Pare Manel'

El prevere Manel Pousa, més conegut com el pare “Manel”, ha mort aquest dimecres al vespre a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. El sacerdot, nascut…

9 setembre 2020

Redacció

Comparteix

El prevere Manel Pousa, més conegut com el pare “Manel”, ha mort aquest dimecres al vespre a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. El sacerdot, nascut a Granada i depares barcelonins, actualment era el rector de la parròquia de Trinitat Vellade Barcelona, i ens ha deixat a l’edat dels 75 anys a causa d’una embòlia, després dedonar positiu pel Covid-19.

 

Dintrela seva inesgotable entrega en cos i ànima als més vulnerables, l’any 2004 elpare Manel va crear una fundació que porta el seu nom i que treballa a diari afavor dels més necessitats, sobretot de les persones sense recursos i elspresos. Aquesta tasca en els barris marginals de Barcelona el va portar a serdistingit amb la Creu de Sant Jordi i la Medalla d’Or de la Ciutat deBarcelona.

 

Totala seva dedicació, per ajudar les persones que es troben en situació devulnerabilitat, el va portar a ser una figura emblemàtica de la solidaritat a Barcelona itambé dins l’Església ja que, tot i la polèmica que el va envoltar en certsmoments de la seva vida, una de les frases que més se li recorden és aquesta: “Sitornés a néixer, tornaria a ser capellà”. Descansi en pau!

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024