En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Els MIR consideren que Fernando Simón “va estar poc encertat”

Els Metges Interns Residents (MIR) s’han afegit a les crítiques a Fernando Simón en relació amb les declaracions que va fer sobre el lloc on…

17 novembre 2020

Comparteix
Els Metges Interns Residents (MIR) s’han afegit a les crítiques a Fernando Simón en relació amb les declaracions que va fer sobre el lloc on es poden infectar per coronavirus els sanitaris. Es per això que el col·lectiu va començar a penjar fotografies de les condicions en què descansen a dins dels hospitals. Els MIR defensen, amb aquetes imatges, “que els espais destinats al seu descans no són els adequats”. S’hi veuen lliteres molt juntes i de vegades sense finestres per poder ventilar.  Àlex Mayer, vicepresident de l'Associació MIR Espanya, en declaracions a Ràdio Estel, ha afirmat aquest dimarts que “és un dels grans motius de les vagues que s’han produit”. També ha assegurat que “les condicions dins de l’hospital són molt dolentes de forma habitual, i ara, amb la pandèmia, s’han convertit completament en una negligència”. 
Fernando Simón va dir dijous passat que, en la segona onada del Covid, hi està havent menys sanitaris amb la malaltia perquè aquests "han millorat el seu comportament" fora de la feina, motiu pel qual, segons el director general, hi ha menys contagis. Segons Mayer, “aquestes declaracions són totalement desafortunades”, malgrat que el metge considera que també es pot estar d’acord amb algunes de les afirmacions de Simon. A més, ha afegit que, des de la seva associació, encara estan sondejant si demanen la dimissió de Fernando Simón. Des dels MIR, consideren que ara mateix no seria el millor moment per fer-ho. 
Pots tornar a escoltar AQUÍ 

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel potencia l’informatiu matinal i el servei pastoral

temporada 2425 de Ràdio Estel

La informació religiosa i social guanya terreny amb l’informatiu 'Sense distància' de 13 a 14 h

6 setembre 2024

Redacció

RÀDIO ESTEL

RELIGIÓ

El Mil·lenari de Montserrat comença a Ràdio Estel

programa especial mil·lenari de Montserrat

L'emissora retransmet les celebracions previstes pel cap de setmana del 7 i 8 de setembre

5 setembre 2024

Redacció

Sense categoria

Pluja de crítiques per la burla al cristianisme en la cerimònia d’obertura dels Jocs

L’endemà mateix de la cerimònia d’obertura dels Jocs de París, la Conferència Episcopal Francesa ha emès un comunicat en què deplora profundament “la burla i l’escarni” envers el cristianisme viscuda en una paròdia de l’Últim Sopar.

28 juliol 2024