En directe

El Matí a Ràdio Estel

POLÍTICA

Daniel Sirera: "Si Collboni no fa el que ha promès, no tornaré a confiar en ell"

El líder del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona assegura que no es tracta d'un exercici de confiança, sinó de "responsabilitat"

19 juny 2023

Redacció

Comparteix

Daniel Sirera assegura al programa 'El Matí a Ràdio Estel' que no té cap acord signat amb Jaume Collboni, però que confia en la seva paraula. "De petit em van ensenyar que quan mires a una persona als ulls i li dones la mà, allò ja és un pacte i jo crec en les persones quan parlen. Si Collboni no fa el que ha promès, no tornaré a confiar en ell i els ciutadans de la ciutat actuaran en conseqüència a les eleccions vinents", ha afegit el líder del PP a Barcelona. Sirera ha assegurat que es tracta d'un exercici de "responsabilitat més que de confiança".

Daniel Sirera, candidat del PP a Barcelona, en una entrevista a Ràdio Estel el 22 de maig de 2023
Daniel Sirera, candidat del PP a Barcelona, en una entrevista a Ràdio Estel el 22 de maig de 2023

Sirera ha insistit en el fet que ha complert amb la seva paraula de no fer alcalde un "separatista" ni permetre que els Comuns fossin al govern".

"He complert la meva paraula de no fer alcalde un "separatista" ni permetre que els Comuns fossin al govern"

En aquest sentit, el líder del PP a la capital catalana ha reiterat que ha procurat ser fidel a la seva paraula. "Ningú pot dir que hagi enganyat. He fet el que he dit que faria durant tota la precampanya i la campanya electoral. Ser decisiu per evitar que Barcelona tingui un govern independentista i que Colau i els seus fossin al govern", ha sentenciat Sirera.

Entrevista a Daniel Sirera, líder del PP a Catalunya

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

"Anna Grau està nerviosa perquè no hi ha cap enquesta que digui que Ciutadans entrarà a l’Ajuntament de Barcelona" 

Daniel Sirera, candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, als estudis de Ràdio Estel

Daniel Sirera, candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, assegura que no s’han d’eliminar totes les superilles i creu que "s’han d’analitzar una per una"

22 maig 2023

Redacció

POLÍTICA

Daniel Sirera diu que Trias amaga que és independentista perquè més gent el voti i així posar Barcelona al servei de la independència

Daniel Sirera, als estudis de Ràdio Estel

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia de Barcelona assegura que seria molt important que la dreta tradicional concentrés el seu vot

30 gener 2023

Redacció