En directe

El Matí a Ràdio Estel

AUDIOS

Carme Elias: "Em queda mantenir l'amor i l'humor pels que m'estimen"

L'actriu Carme Elias presenta el documental 'Mientras seas tú', el seu "últim viatge conscient"

30 octubre 2023

Redacció

Comparteix

Què li queda a Carme Elias, ara que ja s'ha retirat dels focus? Des que va anunciar que patia alzheimer, ha escrit un llibre ('Quan deixi de ser jo') i, ara, presenta un documental amb la directora Claudia Pinto, una gran amiga seva. Li queda-diu- "mantenir l'amor i l'humor pels que m'estimen".

Carme Elias, durant l'entrevista amb Joan Trias a 'La Caravana'
Carme Elias, durant l'entrevista amb Joan Trias a La Caravana | OLMA GIRÓ

'Mientras seas tú' és, com diu Elias, el seu "últim viatge conscient". "Ja no tinc por", diu l'actriu en aquesta entrevista amb Joan Trias a La Caravana. I es nota, perquè parla del seu acceptat final amb tota naturalitat i amb una elegància que mai li ha faltat. "M'ha vingut bé (fer el documental i escriure el llibre) no em fa por tenir un micròfon davant i m'encanta explicar què em passa, és una manera de sortir de casa". No obstant això, "va més lent del que havia pensat", ens diu.

"La malaltia va més lenta del que havia pensat"

En aquesta conversa, es reafirma i confirma que vol una mort digna. "Tinc molta salut i no vull que quan ja no hi sigui jo, em tinguin amb aquesta energia esperant la mort". Però també parla del que li ha "regalat' la malaltia, de les emocions durant el trajecte d'acceptar-la i explicar-la i del que li queda per fer. "M'agradaria poder dir adeu amb serenitat, però crec que perdré el cap abans que la salut. M'agradaria poder acomiadar-me de la meva família al meu voltant amb un rock and roll. L'últim que vull oblidar són les cares estimades.

Entrevista a l'actriu Carme Elias

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Gonzalo Boye: “Qui és Llarena per donar instruccions als jutjats de Barcelona sobre la fugida de Puigdemont?” 

Llarena i els mossos

En una entrevista a Ràdio Estel, l'advocat del líder de Junts creu que els fets no són constitutius de delicte

20 setembre 2024

Redacció

CULTURA

Paz Padilla: "Després de 4 anys, una dona va sortir de casa per veure'm al teatre"

L'humorista andalusa obre el seu camerino als micròfons de Ràdio Estel.

19 setembre 2024

Redacció

RELIGIÓ

Francisco César Garcia Magán, portaveu CEE: “Que s'anul·li la tutela a la llibertat religiosa, aquesta llibertat fonamental, és preocupant” 

delicte contra els sentiments religiosos

García Magán creu que amb el canvi al Codi Penal proposat “la difamació, l’ofensa i la mentida contra els sentiments religiosos” s’obriran pas

19 setembre 2024

Redacció