En directe

El Matí a Ràdio Estel

AUDIOS

Sense categoria

Joan Isaac: "No entenc per què girar-se per a veure el cos d'una dona al carrer és masclista"

Joan Isaac, que celebra 50 anys d'ofici, no entén per què és masclista girar-se per a veure el cos d'una dona

27 novembre 2023

Comparteix
Joan Isaac als estudis de Ràdio Estel: "No entenc per què girar-se per a veure el cos d'una dona és masclista" / Ràdio Estel

"M’agrada estar sol, i callar, l’arròs una mica covat, girar-me pel cos d’una dona, dieu-me masclista, a mi m’és igual! Odio la tuna, els balls de saló, la conga, el jalisco i els gats, la gent en fileres movent-se obsessiva al ritme del Coyote Dax." Aquestes són algunes de les fílies i fòbies que el cantautor Joan Isaac retrata a una de les seves darreres cançons, 'Que "raro" que ets Joan'. Uns versos que amplia en una entrevista al 'Fabricació Pròpia': "No entenc per què girar-se per a veure el cos d'una dona al carrer és masclista. Mirar les coses boniques sempre està bé. Igual que vas a Grècia a veure el Partenó o al Machu Picchu i veus aquell espectacle. Humanament és el mateix."

Isaac celebra 50 anys d'ofici amb un concert al Palau de la Música acompanyat de Joan Manuel Serrat, Paco Ibáñez o Maria del Mar Bonet. Tot plegat, artistes de qui ens ha confessat algunes intimitats: "Amb Luis Eduardo Aute i Joan Manuel Serrat mai parlàvem de música. Amb Serrat, de futbol i amb Aute, de dones".

"Amb Luis Eduardo Aute i Joan Manuel Serrat mai parlàvem de música. Amb Serrat, de futbol i amb Aute, de dones"

El cantant de l'èxit 'A Margalida', també es mulla políticament: "Pedro Sánchez ha sigut molt valent d'enfrontar-se al feixisme i a la intolerància. Esperem que tot li surti bé". Un desig que trenca amb "la irrupció de VOX" perquè segons ell "és terrible per a la llengua".

"Pedro Sánchez ha sigut molt valent d'enfrontar-se al feixisme i a la intolerància. Esperem que tot li surti bé"

Joan Isaac: "No entenc per què girar-se per a veure el cos d'una dona és masclista"

0:00 / 0:00

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

AUDIOS

Tinet Rubira: "Chenoa transcriu el guió a mà per retenir-lo"

Operación Triunfo 2023

El director de Gestmusic Endemol, productora d'Operación Triunfo 2023, entra per sopresa al programa Fabricació Pròpia

20 novembre 2023