En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Francesc Escribano: "Pere Casaldàliga em va transformar"

El periodista acaba de publicar “La Terra i les Cendres", on fa un repàs als darrers anys de la història recent del Brasil, que van de Lula a Bolsonaro passant per la tasca de Pere Casaldàliga, el bisbe dels pobres

7 desembre 2023

Comparteix
francesc escribano

Francesc Escribano reconeix en una entrevista al programa Fabricació Pròpia que la figura de Pere Casaldàliga l'ha canviat. De fet, porta un anell de tucum a la mà esquerra, símbol de defensa de la causa indígena i la teologia de l'alliberament, per no oblidar mai algunes de les frases que Casaldàliga deia i que havia compartit amb ell durant els múltiples viatges que va fer al Brasil. Escribano ha recollit tot el llegat del religiós en aquest país a La Terra i les Cendres, llibre publicat per Edicions 62, tres anys després de la seva mort.

El mestre que va prometre el mar

El periodista i escriptor s'ha mostrat sorprès i molt content de l'èxit de la pel·lícula El mestre que va prometre el mar, basada en la novel·la que ell mateix va escriure fa 10 anys, i que en aquests moments està nominada a 5 Premis Goya. Per a Francesc Escribano, "és una història necessària perquè en aquest país fins ara s'han trobat 12.000 persones en fosses comunes i encara queden milers per trobar" i, segons el seu punt de vista, el que fa que el film arribi al cor de la gent és "perquè els interpel·la".

Entrevista a Francesc Escribano, autor de 'La terra i les cendres'

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Gonzalo Boye: “Qui és Llarena per donar instruccions als jutjats de Barcelona sobre la fugida de Puigdemont?” 

Llarena i els mossos

En una entrevista a Ràdio Estel, l'advocat del líder de Junts creu que els fets no són constitutius de delicte

20 setembre 2024

Redacció

CULTURA

Paz Padilla: "Després de 4 anys, una dona va sortir de casa per veure'm al teatre"

L'humorista andalusa obre el seu camerino als micròfons de Ràdio Estel.

19 setembre 2024

Redacció

RELIGIÓ

Francisco César Garcia Magán, portaveu CEE: “Que s'anul·li la tutela a la llibertat religiosa, aquesta llibertat fonamental, és preocupant” 

delicte contra els sentiments religiosos

García Magán creu que amb el canvi al Codi Penal proposat “la difamació, l’ofensa i la mentida contra els sentiments religiosos” s’obriran pas

19 setembre 2024

Redacció