En directe

Sense distància

AUDIOS

Sense categoria

Èric Vinaixa: "Per desgràcia, la música s'ha convertit més en entreteniment que en art"

El cantautor Èric Vinaixa avança un single de 'Les mil cares de la nit', el seu nou àlbum, en primícia al 'Fabricació Pròpia' de Ràdio Estel

11 desembre 2023

Comparteix
Èric Vinaixa presenta l'àlbum 'Les mil cares de la nit' al Fabricació Pròpia de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Èric Vinaixa avança un single de 'Les mil cares de la nit'. Un nou àlbum que veurà la llum de manera íntegra aquest divendres, 15 de desembre. Però al 'Fabricació Pròpia' hem pogut destapar, més enllà de l'única cançó pública 'És amb tu'.

EN PRIMÍCIA! ÈRIC VINAIXA AVANÇA UN SINGLE DE 'LES MIL CARES DE LA NIT'

La cançó s'anomena 'Esclau d'un somni' i "parla de la gent que es dedica al món de l'art, la música i la creació". Tot plegat, un món que és "tan bonic i tan potent que és addictiu, i acabes convertint-te en un esclau del teu somni", admet el cantautor de les terres de l’Ebre. Un tema que pots sentir en primícia a l'entrevista del magazín de la tarda de Ràdio Estel.

Èric Vinaixa: "Per desgràcia, la música s'ha convertit més en entreteniment que en art"

0:00 / 0:00

"El món de l'art, la música i la creació és tan bonic i tan potent, que és addictiu i acabes convertint-te en un esclau del teu somni"

A més a més, el compositor, confessa que ara és molt més difícil promocionar-se. "Per desgràcia, la música s'ha convertit més en entreteniment que en art" i reivindica que hi ha vida més enllà de l'autotune, el reggaeton i els ritmes fàcils. Igualment, el 2 de febrer presentarà aquest últim treball a la sala Luz de Gas de Barcelona, dins el marc del festival Barnasants.

"Hi ha vida més enllà de l'autotune, el reggaeton i els ritmes fàcils"

Més actualitat

TELEVISIÓ

Mónica López: "No s'ha d'anar a El Hormiguero"

Mónica López sobre El Hormiguero

L'actriu explica que es va negar a anar al programa perquè creu que el presentador del programa, Pablo Motos, blanqueja el feixisme

22 juny 2023

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Mar Garcia Puig: "Les mares duren menys en política"

Mar Garcia Puig: "Les mares duren menys en política"

L'escriptora i exdiputada del Congrés dels Diputats Mar Garcia Puig té comprovat que "les mares duren menys en política"

5 desembre 2023

AUDIOS

Sense categoria

Carlota Gurt, sobre el català: "Amb la llengua tenim un problema de màrqueting"

Carlota Gurt, sobre el català: "Amb la llengua tenim un problema de màrqueting"

Carlota Gurt, sobre el català: "La meva batalla és fer que la llengua sigui sexi. Al final, tenim un problema de màrqueting, amb la llengua"

29 novembre 2023