El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
31 març
La recepta dels bunyols de Quaresma
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
17 març
La recepta de bacallà de Quaresma
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
10 març
Sardines en escabetx per la Quaresma
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
3 març
Croissant de llardons, la reinvenció de la coca de llardons
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
17 febrer
Carxofa blanca de Tudela vs l'híbrida
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
10 febrer
Cuina reivindicativa: faves a la catalana
Més informació
Menys informació
0:00 /
0:00
Filtra per Data