En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Sole Giménez: "Hi ha un edatisme molt clar en el món de la música"

La cantant celebra 40 anys dedicats a la música amb un àlbum en directe

9 gener 2024

Comparteix
Sole Giménez

La cantant Sole Giménez denuncia la discriminació que pateixen les dones músiques a mesura que van fent anys. De fet, ha reivindicat l'experiència a l'hora de deixar empremta en aquest sector. També considera que es tracta d'un àmbit molt masculinitzat, tant des del punt de vista creatiu com tècnic, i ho atribueix a la falta de referents femenins.

En una entrevista al programa Fabricació Pròpia, ha reconegut que, tot i portar quatre dècades dalt dels escenaris, continua emocionant-se com el primer dia. De fet, ha explicat que la gira de celebració d'aquests 40 anys està sent "un retrobament amb el públic i amb les cançons". I és que després de molts anys sense fer-ho, torna a cantar algunes de les cançons que cantava amb el grup Presuntos implicados. És per això que ha augurat que el concert del pròxim 26 de gener al Palau de la Música serà molt emocionant.

En aquestes 4 dècades, Sole Giménez ha col·laborat i compartit escenari amb grans artistes com Joaquín Sabina, Víctor Manuel, Ana Belén, Dani Martín, entre molts altres.

Entrevista a la cantant Sole Giménez

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Gonzalo Boye: “Qui és Llarena per donar instruccions als jutjats de Barcelona sobre la fugida de Puigdemont?” 

Llarena i els mossos

En una entrevista a Ràdio Estel, l'advocat del líder de Junts creu que els fets no són constitutius de delicte

20 setembre 2024

Redacció

CULTURA

Paz Padilla: "Després de 4 anys, una dona va sortir de casa per veure'm al teatre"

L'humorista andalusa obre el seu camerino als micròfons de Ràdio Estel.

19 setembre 2024

Redacció

RELIGIÓ

Francisco César Garcia Magán, portaveu CEE: “Que s'anul·li la tutela a la llibertat religiosa, aquesta llibertat fonamental, és preocupant” 

delicte contra els sentiments religiosos

García Magán creu que amb el canvi al Codi Penal proposat “la difamació, l’ofensa i la mentida contra els sentiments religiosos” s’obriran pas

19 setembre 2024

Redacció