En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

Bruna Cusí: "El Goya em va donar molta gratitud, però també una mica d'ansietat"

L'actriu acaba de rebre el Premi 'El Ojo Crítico' de Cinema 2023 a la seva trajectòria

18 gener 2024

Comparteix
Bruna Cusí guanya El Ojo Crítico

Bruna Cusí reconeix que guanyar el Goya a millor actriu revelació per la pel·lícula Estiu 1993 de Carla Simón va ser una gran alegria, però a la vegada "et col·loca en un lloc una mica irreal". I afegeix: "jo vaig necessitar un parell d'anys per entendre què havia passat i acabar confiant que el treball d'actriu és anar fent un caminet i anar fent un procés". I és que, després de rebre el guardó, es deia a si mateixa: "Ara hauré d'estar al nivell d'això". A banda d'aquest Goya, Bruna Cusí guanya 'El Ojo Crítico' de Cinema 2023 i està nominada al Gaudí a millor actriu protagonista per Upon entry'.

Upon entry, els abusos de la policia migratòria als Estats Units

En una entrevista al programa Fabricació Pròpia, Cusí ha fet un repàs a la seva carrera i ha parlat del seu darrer film Upon Entry (La Llegada), que coprotagonitza amb l'actor Alberto Ammann. L'òpera prima d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez, que es pot veure a plataformes, és un angoixant thriller psicològic que esmicola els abusos de la policia migratòria als Estats Units. L'actriu catalana reflexiona sobre el debat migratori que hi ha sobre la taula en aquests moments. També, sobre els abusos de poder que es donen en llocs tan vulnerables com els aeroports d'altres països. A més, ha explicat com va ser el procés creatiu a l'hora de donar vida al seu personatge.

Entrevista a l'actriu catalana Bruna Cusí

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Gonzalo Boye: “Qui és Llarena per donar instruccions als jutjats de Barcelona sobre la fugida de Puigdemont?” 

Llarena i els mossos

En una entrevista a Ràdio Estel, l'advocat del líder de Junts creu que els fets no són constitutius de delicte

20 setembre 2024

Redacció

CULTURA

Paz Padilla: "Després de 4 anys, una dona va sortir de casa per veure'm al teatre"

L'humorista andalusa obre el seu camerino als micròfons de Ràdio Estel.

19 setembre 2024

Redacció

RELIGIÓ

Francisco César Garcia Magán, portaveu CEE: “Que s'anul·li la tutela a la llibertat religiosa, aquesta llibertat fonamental, és preocupant” 

delicte contra els sentiments religiosos

García Magán creu que amb el canvi al Codi Penal proposat “la difamació, l’ofensa i la mentida contra els sentiments religiosos” s’obriran pas

19 setembre 2024

Redacció