En directe

Fórmula Estel

AUDIOS

CULTURA

Coco Comín a Eurovisió: "Em vaig endur una decepció"

La ballarina i coreògrafa va ser la presidenta del jurat d'Espanya al festival d'aquest 2024

1 juliol 2024

Redacció

Comparteix
Coco Comin a Eurovisió

De l'experiència de Coco Comin a Eurovisió, la coreògrafa s'esperava una altra cosa: "jo em pensava que ser presidenta del jurat volia dir trobar-me amb els altres membres de l'equip i poder debatre, però això no ens van deixar fer-ho". Lamenta no haver pogut intercanviar impressions amb els seus companys a l'hora d'emetre del veredicte d'Espanya al festival. I és que, segons ha explicat en una entrevista al programa Fabricació Pròpia de Ràdio Estel, la normativa amb relació a la tasca del jurat és molt estricta perquè els vots dels integrants del jurat són individuals. Reconeix que aquestes mesures li van xocar i que no ha pogut saber "què van votar els seus companys".

La normativa del jurat d'Eurovisió

De fet, ha explicat "que ens van prohibir parlar entre nosaltres i intercanviar impressions per no influir en la decisió dels altres". A més, segons ha assegurat, "van passar hores i hores a les dependències de Ràdio Televisió Espanyola, a Madrid, tancats en una saleta amb una pantalla i un notari que ens anava controlant que no parléssim entre nosaltres".

El dia de la gala jo ho vaig veure a casa meva

De la tasca de Coco Comin a Eurovisió, la ballarina també ha reconegut que li "va faltar ambient" perquè el jurat "valorava els assajos que emetien per un canal privat". I és que, segons ha confirmat la coreògrafa "el dia de la gala jo ho vaig veure a casa meva perquè ja havia fet la feina i havia entregat les avaluacions i tot aquest ambient que pensava que anava a viure de festival, no el vaig viure". Tot i aquest regust amarg, la coreògrafa afirma que tornaria a viure l'experiència.

Més enllà de Coco Comin a Eurovisió

Durant l'entrevista, també s'ha fet un repàs a la seva trajectòria, a la salut del teatre musical i al darrer espectacle que ha presentat al Teatre Victòria, Theatreland, amb alumnes de la seva escola.

Escolta l'entrevista a la coreògrafa Coco Comin

0:00 / 0:00

Més actualitat

AUDIOS

GASTRONOMIA

David Seijas, sommelier 12 anys d'El Bulli: "No conec cap revolució que sigui gratuïta"

David Seijas, sumiller durant 12 anys del restaurant El Bulli, ha escrit 'Confessions d'un sommelier' | RÀDIO ESTEL

David Seijas, sommelier 12 anys d'El Bulli, escriu 'Confessions d'un sommelier', una vegada superada la seva addició a l'alcohol i les drogues

5 juliol 2024

Redacció

SEGURETAT

Sense categoria

Els Mossos d'Esquadra coordinaran la seguretat de la Copa Amèrica des de l'Escola Europea - Intermodal de Transport

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, durant la Copa Amèrica de vela, la unitat marítima dels Mossos d'esquadra tindrà quatre embarcacions i patrullarà les 24 hores del dia pel Port de Barcelona

5 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Arnau Tordera adverteix del risc de compondre cançons a partir de softwares musicals

Arnau Tordera

El líder d'Obeses reivindica el coneixement musical com a tret distintiu a l'hora de fer música

4 juliol 2024