En directe

La taula de l'Evangeli

SEGURETAT

Sense categoria

Els Mossos d'Esquadra coordinaran la seguretat de la Copa Amèrica des de l'Escola Europea - Intermodal de Transport

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, durant la Copa Amèrica de vela, la unitat marítima dels Mossos d'esquadra tindrà quatre embarcacions i patrullarà les 24 hores del dia pel Port de Barcelona

5 juliol 2024

Redacció

Comparteix

Segons ha pogut saber Ràdio Estel, els Mossos d'Esquadra instal·laran el centre de comandament per coordinar la seguretat de la Copa Amèrica de vela a l'edifici de l'Escola Europea - Intermodal de Transport, al moll del World Trade Center.

L'edifici és a tocar de la plaça Drassanes, al costat de les oficines del Port de Barcelona i l'Autoritat Portuaria. A més, els despatxos tenen accés directe als pantalans que el Port de Barcelona ha cedit a la unitat marítima dels Mossos. Allà, els agents tindran amarrades les embarcacions que faran servir per patrullar per l'interior del port i controlar els moviments dels velers que participen a la Copa Amèrica, que arrenca a mitjans d'agost fins a l'octubre.

L'inspector Jordi Oller, de la unitat marítima dels Mossos, ha explicat que la presència del cos al Port durant la Copa Amèrica "serà important". "Estarem amb 4 embarcacions, baixaran tripulacions cada dia i estarem les 24 hores patrullant", ha assegurat Oller en declaracions a Ràdio Estel.

L'operatiu dels Mossos que s'ha d'acabar d'acordar amb la Guardia Civil, que també te competències sobre la seguretat al mar. S'espera que els dos cossos policials l'expliquin els propers dies.

Recupera l'exclusiva de Pau Massip

0:00 / 0:00

Més actualitat

POLÍTICA

Sense categoria

CCOO alerta que la reforma de les baixes laborals dilueix el debat sobre la reducció de la jornada 

reforma de les baixes laborals

El sindicat lamenta que se n'ha assabentat pels mitjans "qualsevol reforma que afecti gent treballadora ha de comptar amb els agents socials"

4 octubre 2024

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel amplia el servei pastoral 

servei pastoral de Ràdio Estel

A partir del proper dilluns 7 d'octubre, l'emissora recupera les Laudes i el Rosari a partir de les 7 del matí

4 octubre 2024

Redacció

SOCIETAT

Rodalies pren les primeres mesures per corregir el pla alternatiu entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona 

corregir el pla alternatiu entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona

El director de Rodalies, Antonio Carmona, avança a Ràdio Estel que milloraran la senyalització als usuaris i posaran carpes

3 octubre 2024

Redacció