En directe

El Matí a Ràdio Estel

ABUSOS SEXUALS

La Fundació Champanyat aparta un professor del col·legi Maristes Sants-Les Corts de Barcelona acusat d'agressió sexual a un exalumne

La fundació ha pres la decisió de manera cautelar després de saber que s'ha denunciat el docent per uns fets que haurien passat "fa més de 10 anys"

24 setembre 2024

Redacció

Comparteix
Foto de recurs d'un dels centres de Maristes Sants-Les Corts de Barcelona

La Fundació Champanyat ha apartat un professor del col·legi Maristes Sants-Les Corts de Barcelona acusat d'una agressió sexual a un exalumne. Segons un comunicat el qual ha tingut accés Ràdio Estel, la institució religiosa ha pres la decisió de manera "cautelar" després de saber que s'ha denunciat el docent per uns fets que haurien passat "fa més de 10 anys".

Fonts policials confirmen a Ràdio Estel que l’investigat és un home de 51 anys que divendres va ser detingut per la policia catalana i dissabte va passar a disposició judicial.

La fundació "ha activat el protocol intern de protecció dels infants per una denúncia contra un docent del col·legi Maristes Sants-Les Corts", amb les inicials "I. P." Fonts properes al cas confirmen que l’acusat no és un religiós.

La fundació religiosa "ha informat dels fets al Consorci d'Educació de Barcelona i a la comunitat educativa del centre". Segons el comunicat, tant la fundació com l'escola estan "col·laborant amb les autoritats que estan investigant el cas".

Més actualitat

SOCIETAT

Bruno Pérez, expert en ciberseguretat, recomana portar el DNI en blanc i negre per evitar estafes 

ciberestafa

L’expert avisa que hi ha quatre tipus d’estafes: fishing, smishing, per veu i la nova, les estafes a través de cartes

27 setembre 2024

Redacció

ESPORTS

Joanjo Pallàs: "Lamine Yamal serà el millor jugador del món"

jugador del Barça Lamine Yamal Juanjo Pallàs

El periodista esportiu acaba de publicar el seu primer llibre 'Jugada personal'

26 setembre 2024

Redacció

POLÍTICA

Jaume Alonso-Cuevillas: “A veure què s’acaba desclassificant. Si hi ha alguna altra informació reservada o secreta tampoc no ho sabrem” 

desclassificació de documents dels atemptats de Barcelona

L'advocat d’una de les víctimes explica com serà el procés per desclassificar els documents secrets dels atemptats del 17-A

26 setembre 2024

Redacció