En directe

Trotamundos

RÀDIO ESTEL

Ràdio Estel amplia el servei pastoral 

A partir del proper dilluns 7 d'octubre, l'emissora recupera les Laudes i el Rosari a partir de les 7 del matí

4 octubre 2024

Redacció

Comparteix
servei pastoral de Ràdio Estel

Amb l'objectiu d'acompanyar els oients en tota la litúrgia, Ràdio Estel oferirà cada dia a partir de les 7 del matí i fins a les 8 h el Rosari, el comentari de l'Evangeli i les Laudes des del Monestir de Montserrat. Aquesta programació se suma al servei pastoral de Ràdio Estel que ja ofereix l'emissora en l'àmbit religiós durant tot el dia i que comença a les 5.15 h amb les Matines des del Monestir de Poblet i continua amb les Vespres des de Montserrat(18.45 h), la Missa des de la catedral de Barcelona (19.15 h) i les Completes des de Poblet (23.42 h).  

Canvis d'horari en la programació generalista

A partir de la setmana vinent, El Matí a Ràdio Estel començarà a les 8 h del matí i s'acabarà a les 14 h. Des de primera hora i fins a les 10.30 h Pau Massip i els Serveis Informatius seran els responsables de posar-nos al dia amb els titulars i els protagonistes de la jornada. A partir de les 9 h serà el torn de la tertúlia, on es comentaran els temes que marcaran l'agenda informativa. Mercè Raga agafarà el relleu al capdavant del programa a partir de les 10.30 h amb la part d'entreteniment. Entrevistes culturals i musicals, connexions en directe i col·laboradors estrella acompanyaran l'oient fins a les 14 h.  

L'informatiu religiós i social Sense distància, conduït per Ignasi Miranda, s'emetrà de 14 h a 15 h amb totes aquelles notícies destacades de l'àmbit pastoral. La segona edició del programa amb l'última hora i les informacions religioses més actuals es manté a les 18.30 h, just abans de les Vespres des de Montserrat.

Programació de cap de setmana

La programació del cap de setmana continua igual. Al servei pastoral de Ràdio Estel només se li suma l'emissió del Rosari, tant dissabte com diumenge, a les 7 h del matí.  

Més actualitat

POLÍTICA

Sense categoria

CCOO alerta que la reforma de les baixes laborals dilueix el debat sobre la reducció de la jornada 

reforma de les baixes laborals

El sindicat lamenta que se n'ha assabentat pels mitjans "qualsevol reforma que afecti gent treballadora ha de comptar amb els agents socials"

4 octubre 2024

SOCIETAT

Rodalies pren les primeres mesures per corregir el pla alternatiu entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona 

corregir el pla alternatiu entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona

El director de Rodalies, Antonio Carmona, avança a Ràdio Estel que milloraran la senyalització als usuaris i posaran carpes

3 octubre 2024

Redacció

POLÍTICA

Lluís Llach: "Junqueras no va fer el mateix pel referèndum que Puigdemont" 

Puigdemont Junqueras

El president de l’Assemblea Nacional Catalana creu que els partits independentistes han de renovar els seus lideratges

1 octubre 2024

Redacció