"Tenim mal entesa la definició de l'èxit", diu l'actriu Marta Bayarri. "Si l'èxit és una cosa només externa a nosaltres i significa assolir grans fites predefinides a la societat (molts diners, fama, reconeixement...) tenim un tema.
Aquesta reflexió és una de moltes que han sortit a una entrevista a La Caravana de Ràdio Estel on ella i l'actor Sergio Matamala han formulat moltes més preguntes que respostes. Preguntes que també tenen a veure amb l'impuls que uns pares donen a la seva filla, una nena prodigi del ball urbà, quan surt la possibilitat de signar un contracte milionari. Quina necessitat tenim d'exposar les criatures a realities i talent shows?
Quina necessitat tenim d'exposar les criatures a 'realities' i 'talent shows'?
Matamala i Bayarri són protagonistes de l'obra de teatre 'Fake it. Veure-ho fins que et surti', ara en cartellera a la sala Flyhard. Una obra que va, precisament, de la gestió de l'èxit per part de la família quan un membre jove destaca en una disciplina artística i d'altres temes d'actualitat. "L'èxit és una fita personal de la filla o de nosaltres com a pares? Si no decideixen signar el contracte, estan projectant el fracàs i les seves pors en la filla? O no?
Per a l'obra, Marta Aran i Pau Coya, els creadors, van parlar amb la road manager de Maria Isabel, i tot i que no poden explicar res, perquè tot són assumptes personals, "hi ha anècdotes molt potents".
A l'entrevista, també es va parlar de la projecció que estan agafant les sales de teatre de proximitat. "No m'agrada dir-les 'sales petites' o 'alternatives', conclou Matamala, que també és codirector de la sala Flyhard.