En directe

Sense distància

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

24 març 2025

La sopa de farigola

Qui menja sopa de farigola no visita cal metge... Aquesta setmana, el cuiner Pau Gascó visita els Caputxins de Sarrià per conèixer els secrets d'aquesta planta tan sanitosa.

Més informació

0:00 / 0:00

17 març

La recepta de bacallà de Quaresma

El bacallà és un ingredient molt versàtil que s'adapta a totes les estacions, però és durant la Quaresma que agafa el màxim protagonisme. Aquesta setmana, el cuiner Pau Gascó ens explica els detalls d'aquest peix i ens proposa una recepta del 'Bacallà de Quaresma'.

Més informació

0:00 / 0:00

10 març

Sardines en escabetx per la Quaresma

El cuiner Pau Gascó ens porta la recepta de les sardines en escabetx, coincidint amb l'inici de la Quaresma. Una norma per l'escabetx: si la sardina està calenta, la posarem en un escabetx fred. Si l'escabetx està calent, posem les sardines fredes!

Més informació

0:00 / 0:00

3 març

Croissant de llardons, la reinvenció de la coca de llardons

El cuiner Pau Gascó reinventa la coca de llardons per a celebrar el Carnestoltes i ens fa una proposta d'allò més innovadora: el croissant de llardons. Li haurà quedat bé? Escolta aquest episodi per descobrir-ho!

Més informació

0:00 / 0:00

24 febrer

Trinxat de la Cerdanya

Tot és "trinxable"! El cuiner Pau Gascó i el mestre culinari Xesco Bueno ens descobreixen com aconseguir un bon trinxat de la Cerdanya. Ens recomanen que quedi enrossit, la crosta és la millor part!

Més informació

0:00 / 0:00

17 febrer

Carxofa blanca de Tudela vs l'híbrida

És època de carxofes i el cuiner Pau Gascó fa una defensa aferrissada de la carxofa blanca de Tudela, a qui li ha sortit una competidora híbrida. Com pots distingir-les? Escolta aquest episodi i surt de dubtes! També aprendràs a preparar unes bones conserves de carxofa per a quan s'acabi la temporada.

Més informació

0:00 / 0:00

10 febrer

Cuina reivindicativa: faves a la catalana

La plataforma en línia de guies de viatge TasteAtlas ha publicat el seu rànquing anual dels 100 pitjors plats del món per al 2025, entre els quals es troben les faves a la catalana. Avui el cuiner Pau Gascó reivindica aquesta recepta tradicional tan nostrada.

Més informació

0:00 / 0:00

3 febrer

Quiche de calçots, recepta de temporada

Febrer és sinònim de calçotades. I el cuiner Pau Gascó ho sap. Per això, per aquesta primera secció del mes de febrer ens ha preparat una recepta de temporada: la quiche de calçots.

Més informació

0:00 / 0:00

27 gener

Bavaresa de llimona

En aquest capítol, el nostre xef Pau Gascó ens regala un antídot exquisit i ric en vitamina C per als constipats d'aquesta època. Trèieu paper i boli per anotar la recepta de la Bavaresa de llimona!

Més informació

0:00 / 0:00

20 gener

Llums i ombres de l'airfyer

Amants de l'airfryer, aquest episodi és per a vosaltres! El cuiner Pau Gascó ens explica els punts forts i els febles d'aquest artefacte culinari al costat de tota una especialista en la matèria... La seva mare! I ens comparteix un parell de receptes per fer amb un pim-pam.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 5 6