En directe

Vespres

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

19 novembre

L'hummus, la recepta d'origen àrab més universal

Des de Grècia fins a Egipte passant per tots els països del Pròxim Orient, el cuiner Pau Gascó ens porta una recepta que ha conquerit mig món: l'hummus. La seva traducció vol dir cigró, tant en àrab com en hebreu.

Més informació

0:00 / 0:00

12 novembre

Les mandonguilles de la sogra

Per fer unes bones mandongilles cal tirar de l'experiència. Per això, el cuiner Pau Gascó ens porta tota una especialista en la matèria, la Pilar Remiro, la seva sogra, que ens comparteix la recepta de mandonguilles familiar.

Més informació

0:00 / 0:00

5 novembre

Peixos de tardor

Agafeu paper i boli perquè, en aquest capítol, el cuiner Pau Gascó ens regala la llista dels millors peixos que podem comprar aquesta temporada. I amb ells ens ensenyarà a cuinar una autèntica i substanciosa sopa de peix!

Més informació

0:00 / 0:00

29 octubre

El truc definitiu per enganxat els pinyons dels panellets

S'ha acabat perdre la vida enganxant els pinyons dels panellets! El cuiner Pau Gascó ens dona el truc definitiu per enganxar-los i, de pas, ens recorda la recepta per a fer aquest dolç típic de Tots Sants.
0:00 / 0:00

22 octubre

Els secrets de l'arròs amb llet

L'arròs amb llet és, sense cap mena de dubte, una de les postres que aixeca més passions. I és que o t'encanta o l'odies! El cuiner Pau Gascó ens porta tres receptes per fer-lo a casa!

Més informació

0:00 / 0:00

17 octubre

Esmorzars de forquilla

En aquest capítol, Pau Gascó no només es mulla sobre els esmorzars de forquilla sinó que també ens els cuina. I, atenció, perquè ens dona les claus per menjar-nos una magrana com Déu mana.

Més informació

0:00 / 0:00

10 octubre

Com fer pa

El nostre cuiner de capçalera, Pau Gascó, ens desvela tots els secrets d'aquesta recepta polivalent, que també podem aprofitar per fer coques, pizzes o panets farcits.
0:00 / 0:00

1 octubre

Arriba la temporada de bolets

Pau Gascó, el nostre cuiner de capçalera, arriba amb un cabàs de xampinyons sota el braç. Segons ell, aquest fong és el rei del poble... la Rosalía dels bolets! Preneu bona nota perquè, en aquest capítol, ens regala fins a 3 idees d'aperitiu amb aquest producte de temporada.

Més informació

0:00 / 0:00

23 setembre

Pastís de formatge, repte superat!

Posem a Pau Gascó, el nostre cuiner de capçalera, entre l'espasa i la paret! Li demanem que ens faci una de les postres que més se li resisteixen: el pastís de formatge! Si vols saber si li ha quedat bé i, de pas, tenir la recepta, escolta'l!

Més informació

0:00 / 0:00

17 setembre

Fem el vermut

En aquest episodi del Bona Teca, el cuiner Pau Gascó celebra el Dia Mundial de l'Aperitiu remuntant-se als orígens del vermut. D'on ve i com es fa? A més, posa la cirereta del pastís amb les receptes imprescindibles d'aquest ritual social i culinari.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data