En directe

Fórmula Estel

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

20 gener

Llums i ombres de l'airfyer

Amants de l'airfryer, aquest episodi és per a vosaltres! El cuiner Pau Gascó ens explica els punts forts i els febles d'aquest artefacte culinari al costat de tota una especialista en la matèria... La seva mare! I ens comparteix un parell de receptes per fer amb un pim-pam.

Més informació

0:00 / 0:00

13 gener

Més enllà de si la truita de patata ha de portar o no ceba

Més enllà del debat etern de si la truita de patata ha de ser amb ceba o no, el cuiner Pau Gascó ens explica allò que de veritat importa a l'hora de fer-la: quines patates cal fer servir, la proporció perfecte amb l'ou i com trobar el punt de cocció ideal. Descobreix els secrets de la truita de patata!

Més informació

0:00 / 0:00

23 desembre del 2024

Bûche de Nöel o tronc de Nadal, les postres ideals per aquestes festes

Tot i que la trilogia de plats tradicionals de Nadal ja s'ha acabat, el cuiner Pau Gascó no ens podia deixar sense postres. Per això, ens proposa una nova recepta per delectar els nostres convidats en aquests dies de festes: el tronc de Nadal o Bûche de Nöel.

Més informació

0:00 / 0:00

16 desembre del 2024

El pollastre rostit, el 3r plat de la trilogia de Nadal

El cuiner Pau Gascó posa punt i final a la trilogia dels plats tradicionals de Nadal amb el pollastre rostit. I en aquesta ocasió, tot i que ha tornat acompanyat de la sogra, la recepta és de la mare!

Més informació

0:00 / 0:00

9 desembre del 2024

Els canelons de Sant Esteve, el 2n plat de la trilogia de Nadal

Després d'aprendre a fer una bona escudella de Nadal, el cuiner Pau Gascó ens comparteix la recepta dels canelons de Sant Esteve. Però no són uns canelons qualssevol... Són els de la seva sogra Pili.

Més informació

0:00 / 0:00

2 desembre del 2024

L'escudella de Nadal, primer plat de la trilogia de Nadal

El cuiner Pau Gascó enceta una trilogia seccions sobre els plats nadalencs més nostrats per a posar-t'ho fàcil aquestes festes. I, com no podia ser d'una altra manera, comença amb la recepta de l'escudella de Nadal. Pren nota!

Més informació

0:00 / 0:00

26 novembre del 2024

Sacher, la recepta del pastís de xocolata

Tot i que a casa nostra no hi ha postres tradicionals amb xocolata, més enllà del pa amb oli i xocolata o la xocolata desfeta amb melindros, el cuiner Pau Gascó ens porta un pastís universal només apte per als més llaminers: la Sacher! I, com sempre, ens ensenya a fer-la!

Més informació

0:00 / 0:00

19 novembre del 2024

L'hummus, la recepta d'origen àrab més universal

Des de Grècia fins a Egipte passant per tots els països del Pròxim Orient, el cuiner Pau Gascó ens porta una recepta que ha conquerit mig món: l'hummus. La seva traducció vol dir cigró, tant en àrab com en hebreu.

Més informació

0:00 / 0:00

12 novembre del 2024

Les mandonguilles de la sogra

Per fer unes bones mandongilles cal tirar de l'experiència. Per això, el cuiner Pau Gascó ens porta tota una especialista en la matèria, la Pilar Remiro, la seva sogra, que ens comparteix la recepta de mandonguilles familiar.

Més informació

0:00 / 0:00

5 novembre del 2024

Peixos de tardor

Agafeu paper i boli perquè, en aquest capítol, el cuiner Pau Gascó ens regala la llista dels millors peixos que podem comprar aquesta temporada. I amb ells ens ensenyarà a cuinar una autèntica i substanciosa sopa de peix!

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data