El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció
Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
6 maig
Espàrrecs, dels marges dels camins a les llaunes
Més informació
Menys informació
22 abril
Prou de maduixes amb xocolata!
Més informació
Menys informació
15 abril
És temps de pèsols!
Més informació
Menys informació
8 abril
Les ortigues, de mala herba a ingredient gastronòmic
Més informació
Menys informació
18 març
Cremem la crema catalana de Sant Josep!
Més informació
Menys informació
11 març
Els dilluns, compra llegums!
Més informació
Menys informació
4 març
Els menuts: menjar llengua és sexi!
Més informació
Menys informació
26 febrer
Set segles de bunyols
Més informació
Menys informació
Filtra per Data