El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
1 juliol del 2024
6a edició del Sopar CUBAT de cine
Més informació
Menys informació
17 juny del 2024
Musclos a la taronja, recepta per a la revetlla de Sant Joan
Més informació
Menys informació
10 juny del 2024
Ser o no ser formatger
Més informació
Menys informació
3 juny del 2024
Coc de cireres, la recepta
Més informació
Menys informació
13 maig del 2024
Bolets de primavera amb gastrocrim i tot!
Més informació
Menys informació
6 maig del 2024
Espàrrecs, dels marges dels camins a les llaunes
Més informació
Menys informació
22 abril del 2024
Prou de maduixes amb xocolata!
Més informació
Menys informació
Filtra per Data