El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.
Bona teca
amb Pau Gascó
Secció


Més informació
Menys informació
Conductora
Mercè Raga
Editor
Pau Gascó
Tècnica
Jose Manuel Matoses
A la carta
15 abril del 2024
És temps de pèsols!
Més informació
Menys informació
8 abril del 2024
Les ortigues, de mala herba a ingredient gastronòmic
Més informació
Menys informació
18 març del 2024
Cremem la crema catalana de Sant Josep!
Més informació
Menys informació
11 març del 2024
Els dilluns, compra llegums!
Més informació
Menys informació
4 març del 2024
Els menuts: menjar llengua és sexi!
Més informació
Menys informació
26 febrer del 2024
Set segles de bunyols
Més informació
Menys informació
12 febrer del 2024
Prou de posar llimona a la paella!
Més informació
Menys informació
5 febrer del 2024
El moviment Slow Food
Més informació
Menys informació
29 gener del 2024
La cuina marinera catalana
Més informació
Menys informació
Filtra per Data