En directe

Fórmula Estel

Bona teca

amb Pau Gascó

Secció

El xef Pau Gascó es converteix en el nostre cuiner de proximitat i referència per confiar-nos lesreceptesdefinitives dels plats més celebrats. Tradició i innovació es donen la mà amb receptes com unes cloïsses amb cepso una escudella vegetal.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

22 gener del 2024

30 anys de l'escuma gastronòmica

Quan es compleixen 30 anys que el cuiner Ferran Adrià va inventar i incorporar l'escuma gastronòmica, en parlem amb el nostre cuiner de capçalera, Pau Gascó, i amb Philippe Regol, observador gastronòmic i cronista excepcional de les darreres dècades de la cuina a Espanya

Més informació

0:00 / 0:00

15 gener del 2024

L'oli d'oliva, l'ingredient estrella de la dieta mediterrània

En un moment en què l'oli d'oliva està pels núvols, el cuiner Pau Gascó reivindica aquest ingredient de la cuina mediterrània tan utilitzat a la gastronomia catalana. Repassem amb ell l'origen d'aquest aliment, el conreu i també algunes polèmiques.

Més informació

0:00 / 0:00

8 gener del 2024

La carxofa, reina del Baix Llobregat

La carxofa, reina del Baix Llobregat, és una flor comestible que ha rebut elogis de grans personalitats com Pablo Neruda. El xef Pau Gascó se suma al poeta xilè i ens confessa els millors trucs per triar-la i cuinar-la.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data