En directe

Sense distància

Va de vi

amb Salvador Cot

Pòdcast

Una secció de vi i gastronomia, cuinada a foc lent. Un espai, amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de 'Va de Vi', per degustar alguns dels millors maridatges, secrets més fascinants i cites imprescindibles de l'actual cultura gastronòmica catalana.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

19 març

- Capítol 45.

El vi. Beguda sagrada

Sabem que el vi és una beguda sagrada. Vivim en un país de tradició catòlica, o sigui que sabem perfectament que el cristianisme considera sagrat el vi. De fet, simbolitza la sang de Crist en l'Eucaristia.
Descobrim com en altres religions també es fa present. Parlem amb Salvador Cot, sommelier i director de Va de vi i entrevistem al rabí David Libershon. Ell és la persona encarregada de donar certificats “Kosher” a Catalunya. També és el director de la Comunitat Jueva Jabad Luba-vitch de Barcelona.

Més informació

0:00 / 0:00

5 març

- Capítol 44.

Les ampolles de vi i els taps de suro

Recorrem l'història de les ampolles de vi i els taps de suro que fan aquests són tan característics que ens "obre la porta" a gaudir d'un bon moment. A més tindrem molt present la relació del personatge protagonista d'uns dels còmics més importants del món, Tintín.
De tot plegat parlem amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de Va de vi.

Més informació

0:00 / 0:00

19 febrer

- Capítol 43.

La importància del Vi arreu del món

De nou tornem a connectar a Ràdio Estel amb el món del vi i la seva essència. És per això que comptem amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de 'Va de Vi'. Aquesta setmana ens volem apropar a la importància del Vi arreu del món.

Més informació

0:00 / 0:00

21 juliol del 2023

- Capítol 42.

Ruta pels millors vins d'Europa

Va de vi tanca temporada amb una ruta molt estiuenca a través dels millors vins d'Europa. La nostra guia és Eva Vicens, sommelier i directora de Va de vi.


Més informació

0:00 / 0:00

14 juliol del 2023

- Capítol 41.

Vandalisme al celler Albet i Noya

Vandalisme al celler Albet i Noya! Han destrossat les seves emblemàtiques vinyes. Un delicte més al món del vi!

Més informació

0:00 / 0:00

07 juliol del 2023

- Capítol 40.

Fraus al món

Fraus al món del vi! Fa poc hem conegut la condena de dos anys de l'exsumiller del restaurant Mugaritz, Guillermo Cruz, per robar ampolles de vi del establiment. I recordem, també, la intervenció policial contra Reserva de la Terra per la falsificació d'ampolles de les DO Terra Alta, Montsant i DOQ Priorat. Eva Vicens, directora de la publicació Vadevi, t'ho explica!

Més informació

0:00 / 0:00

30 juny del 2023

- Capítol 39.

Vins ancestrals

Saps què són els vins ancestrals? Aquest dissabte se celebra la segona Trobada de Productors d'Ancestrals, a la Masia Cal Teixidó de Vilafranca del Penedès. Per conèxier tots els detalls, en parlem amb la sommelier Victoria Ibàñez, una de les organitzadores.

Més informació

0:00 / 0:00

23 juny del 2023

- Capítol 38.

Vins escomosos

El 23 de juny és festa destacada al calendari: revetlla de Sant Joan! Vols saber-ho tot sobre vins i escumosos per gaudir encara més del brindis?
T'ho explica Eva Vicens, directora de Vadevi, qui conversa amb Ramon Roset, director dels Premis Vinari.

Més informació

0:00 / 0:00

16 juny del 2023

- Capítol 37.

Jean Leon: el vi català de Hollywood

Descobrim la vida del català que va triomfar a Hollywood amb els seus vins de DO Penedès, Jean Leon, i ho fem de la mà del periodista Martí Gironell, autor de La Força del Destí, premi Ramon Llull 2018 i com sempre, Eva Vicenç.

Més informació

0:00 / 0:00

09 juny del 2023

- Capítol 36.

Cerveses a base de raïm

Eva Vicens presenta unes cerveses molt especials: Mataró Grape Lager i Mataró Grape Ale, fetes a base de raïm i en llauna. A més, conversa Mireia Pujol-Busquets, directora adjunta del Celler Alta Alella, d'on va sortir la idea de fer aquesta cervesa.

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data

1 2 4 5