En directe

Fórmula Estel

Va de vi

amb Salvador Cot

Pòdcast

Una secció de vi i gastronomia, cuinada a foc lent. Un espai, amb Salvador Cot, periodista, sommelier i director de 'Va de Vi', per degustar alguns dels millors maridatges, secrets més fascinants i cites imprescindibles de l'actual cultura gastronòmica catalana.

També ens pots seguir a Spotify

Més informació

A la carta

23 Desembre 2022 del 2022

- Capítol 15.

Maridatges de Nadal

Des d'un vi que agradarà fins i tot al cunyat que, dissimuladament, farà una foto a l’ampolla fins a un vi per acompanyar les neules i els torrons! Maridatges sorprenents pels tradicionals àpats de Nadal sota la recomanació d'Eva Vicens!

Més informació

0:00 / 0:00

16 Desembre 2022 del 2022

- Capítol 14.

Còctels amb vi

El vi és un dels ingredients de molts còctels. Un d'ells, la sangria! Eva Vicens conversa amb Mariona Vilanova, bartender i coordinadora de cocteleria de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona, per conèixer-los tots.

Més informació

0:00 / 0:00

02 Desembre del 2022

- Capítol 13.

El vi a la ficció

'Sexe en Nova York', 'Joc de trons' i 'Homeland' són tres exemples de sèries en les quals el vi té un paper rellevant que vincula aquesta beguda amb diferents valors. Les repasem amb Eva Vicens, directora de Vadevi.

Més informació

0:00 / 0:00

25 Novembre del 2022

- Capítol 12.

Gastronomia de tardor

Gastronomia de tardor de la mà de qui ha estat escollit Millor Jove Xef d'Europa als European Young Chef Award: el menorquí Pau Sintes.
0:00 / 0:00

18 Novembre del 2022

- Capítol 11.

La malvasia

Convidem Alba Gràcia, responsable del Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges, a explicar-nos el 'secret' d'aquesta beguda tan típica d'aquesta zona del Garraf.
0:00 / 0:00

11 Novembre 2022 del 2022

Capítol 10. Vins escumosos

Tornem a tastar un vi a l'estudi! Aquesta vegada, el Josep Coca 2015 de Sabaté i Coca, catalogat com a millor vi escumós de l'any als Premis Vinari 2022. Però, també, aprenem sobre els escumosos: són cava?
0:00 / 0:00

04 Novembre 2022 del 2022

- Capítol 9.

La Festa del Vi de Gandesa i La Setmana del Vi de Rubí

Avui, l'Eva Vicens, directora de Vadevi, té el cor dividit entre la Festa del Vi de Gandesa i La Setmana del Vi de Rubí.
0:00 / 0:00

28 Octubre 2022 del 2022

- Capítol 8.

Vi dolç i vi ranci

Reivindiquem el vi dolç i el vi ranci coneixent la història del celler 'De Muller', proveïdors del Vaticà durant molts anys, de la mà de l'enòleg Jordi Benito. A més, ens apuntem una recomanació d'Eva Vicens que fa molt bona pinta!

Més informació

0:00 / 0:00

21 Octubre del 2022

- Capítol 7.

Raimat Arts Festival i Lleida, regió innovadora quant a vi

Viatgem a Lleida, una regió del nostre territori que acull alguns dels projectes més innovadors i creatius del món del vi. Com a mostra, la conversa que hem tingut amb Rafa Gimena, periodista, consultor i membre de la Fundació Comunitària Raimat Lleida, impulsora del Raimat Arts Festival.

Més informació

0:00 / 0:00

14 Octubre del 2022

- Capítol 6.

Cabrida 2020, el millor vi de Catalunya

'Cata' en directe del millor vi de l'any de Catalunya! Cabrida 2020 del celler de Capçanes (DO Montsant) va obtenir el Gran Vinari d'Or d'enguany i Eva Vicens, directora de Vadevi.cat, l'ha portat a l'estudi. Mentrestant, hem conversat amb Anna Rovira, enòloga del celler de Capçanes i directora tècnica. Què pot sortir malament?

Més informació

0:00 / 0:00

Filtra per Data